Dobrodošli

Restoran je smešten u predvorju Boemske Skadarlije i predstavlja idealan spoj tradicije i kvaliteta. Prijatan ambijent i bogata ponuda, obojena zvucima starogradske muzike motiviše Vas da posetite najstariji restoran u Skadarliji.

Restoran raspolaže sa 70 mesta u sali i 80 mesta u bašti. Na meniju je svakodnevno prisutan asortiman jela domaće i internacionalne kuhinje.

Dva Bela Goluba (DBG) je arhitektonski uredio Uglješa Bogunović, a krasili gosti kao što su Krca, Ršum, pokojni Ambro, Aca Sekulić... poznate ličnosti iz sveta estrade, glume, politike kao i neki poznati državnici a najviše putnici namernici koji su se osećali kao kod svoje kuće. Slike na zidovima koje je naslikao Momo Kapor, pisac i živopisac, predstavljaju današnji prepoznatljiv znak ovog renomiranog restorana.

Izdvajamo iz naše ponude

Ponudu oplemenjuje - svadbarski kupus u zemljanom loncu, teleća glava u škembetu, barena kolenica sa renom, prepoznatljiv roštilj, teletina i jagnjetina ispod sača sa pekarskim krompirom prelivenim kajmakom, kuvana jaretina u mleku, raštan sa njeguškom pršutom ili kobasicom, suvo dimljeni krap sa skadarskog jezera.

"Nagrađena" leskovačka mućkalica, srneći gulaš, gurmanski škembići, dimljena pastrmka, vegeterijanski meni, posni meni, meni za goste koji ne jedu svinjsko meso, široka lepeza programa salata i sl., uz bogatu vinsku kartu i prikladan asortiman pića.